Kylpyhuone- ja saunaremontit

Kylpyhuone ja sauna kerralla kuntoon – Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Jyväskylän ja Keski-Suomen seudulla

Suunnitteletko kylpyhuoneremonttia, saunaremonttia tai laatoitusten uusimista? Halusit sitten kunnostaa vanhan kylpyhuoneen tai tarvitsit apua uudiskohteen vedeneristysten kanssa, on Remonttipalvelu J. Tuomainen varma valinta. Toteutamme pesu- ja kylpyhuoneiden kaakeloinnit myös yrityksille ja taloyhtiöille. Palvelemme Äänekoskelta käsin koko Keski-Suomen alueella, pääasiassa Jyväskylässä, Laukaalla, Jämsässä, Keuruulla, Saarijärvellä ja Viitasaaressa.

Stressivapaa kylpyhuoneremontti & saunaremontti

Tilatessasi kylpyhuoneremontin, saunaremontin tai vaikka molemmat meiltä, voit nukkua yösi mukavasti. Työntekijämme ovat VTT:n sertifioimia märkätila-asentajia, joten voit luottaa ammattitaitoiseen työnjälkeen. Sinun ei tarvitse stressata myöskään projektin etenemisestä, sillä pidämme aina kiinni sovituista aikatauluista. Saman katon alta saat tarvittaessa myös sähkö- ja putkityöt. Kylpyhuoneiden ja saunojen lisäksi remontoimme myös muut märkätilat, kuten kodinhoitohuoneet ja wc-tilat.

Ota yhteyttä ja kysy ilmainen tarjous kylpyhuoneremontista tai saunaremontista!

 

Suunnittele unelmiesi kylpyhuone

Nyt voit myös itse suunnitella unelmiesi kylpyhuoneen meidän 3D-kylpyhuoneen suunnitteluohjelmalla ja lähettää tarjouspyynnön suoraan suunnitteluohjelmasta. Klikkaa alla olevaa banneria avataksesi 3D-suunnitteluohjelman.


TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.
Please leave this field empty.


TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.

Please leave this field empty.